bg01

Standaard tweepersoonskamer douche/toilet

botterweck_19-05-16_Roger-Coenders-Fotografie-2

Standaard tweepersoonskamer

De standaard tweepersoonskamers zijn allemaal gelegen aan de voorzijde van het Hotel met uitzicht op het riviertje de Geul. Alle kamers zijn voorzien van confortabele boxspringbedden, badkamer met douche/toilet, flatscreen tv, telefoon en gratis WIFI. Ook zijn er enkele kamers met balkon.

Comfortabele tweepersoonskamer

botterweck_19-05-16_Roger-Coenders-Fotografie-0183

Comfortabele tweepersoonskamer met douche/toilet en balkon

De Comfortabele ruime tweepersoonskamers zijn allemaal gelegen aan de voorzijde van het hotel met uitzicht op het riviertje de Geul. De kamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, douche/toilet, flatscreen tv, telefoon en gratis WIFI en balkon.

Comfortable ruime tweepersoonskamer

botterweck_19-05-16_Roger-Coenders-Fotografie-0147

Comfortabele ruime tweepersoonskamer met bad

De Comfortabele ruime tweepersoonskamers zijn allemaal gelegen aan de voorzijde van het hotel met uitzicht op het riviertje de Geul. De kamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, bad/toilet, flatscreen tv, telefoon en gratis WIFI. De ruime kamers zijn daarbij ook nog voorzien van een zithoek.

Driepersoonskamer met douche/toilet

DSC_1890-2

Driepersoonskamer in Valkenburg aan de Geul

De onlangs gerenoveerde comfortabele driepersoonskamers zijn allemaal gelegen aan de voorzijde van het hotel met uitzicht op het riviertje de Geul. De mooie kamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, douche/toilet, flatscreen tv, telefoon en gratis WIFI. 

Appartement 2 personen

botterweck_19-05-16_Roger-Coenders-Fotografie-0247

Appartementen huur in Valkenburg aan de Geul

De appartementen zijn naast het hotel gelegen en enkele hebben uitzicht op het riviertje de Geul. Alle appartementen zijn ingedeeld in een living met zithoek met flatscreen tv, kitchenette uitgerust met kookplaat, koelkast, magnetron en een senseo koffieapparaat. Het appartement heeft een slaapkamer met 2 comfortabele boxspringbedden. De badkamer is voorzien van douche/toilet. Enkele appartmenten hebben een balkon of dakterras. Er is geen lift aanwezig, wel zijn er appartementen gelegen op de begane grond.

Appartementen 4 personen

Botterweck_13-07-16_Roger-Coenders-Fotografie-1

Appartementen huur in Valkenburg aan de Geul

De appartementen zijn naast het hotel gelegen en enkele hebben uitzicht op het riviertje de Geul. Alle appartementen zijn ingedeeld in een living met zithoek met flatscreen tv, 2 comfortabele boxspringbedden, kitchenette uitgerust met kookplaat, koelkast, magnetron en een senseo koffieapparaat. Het appartement heeft een extra slaapkamer met nog 2 comfortabele boxspringbedden. De badkamer is voorzien van douche/toilet. Enkele appartmenten hebben een balkon of dakterras. Er is geen lift aanwezig, wel zijn er appartementen gelegen op de begane grond.

Snel contact

Nieuwsbrief

20 november 2012
Te koop bij alle VVV Zuid-Limburg kantoren en de amusebedrijven waaronder ook Hotel Botterweck.Meer info vindt u op http://t.co/fnwTji0G
20 november 2012
De route is te lopen van 16 nov. t/m 6 jan. en is dagelijks te wandelen van 12.00 tot 18.00 uur. 5 Amuses voor € 9,95!
20 november 2012
Ook Hotel Botterweck zit dit jaar weer in de route van de Amuse tocht. Route d'Amuse is de smakelijkste kerstwandeling van Limburg!
15 november 2012
Ook trekt de kerstparade weer door de straten in Valkenburg. Iedere woensdagavond om 19.00 uur en iedere zaterdagavond om 19.30 uur.
15 november 2012
Tevens is er in de Wilheminagrot (onder aan de kabelbaan) een ondergrondse magische kerststal. Deze is open van 16 nov. t/m 6 jan. 2013

Korting

 

ALTIJD LAAGSTE PRIJS ALS U VIA ONZE SITE BOEKT!

5% korting bij een minimaal verblijf van 1 nacht. Gebruik de code: top

10% korting bij een minimaal verblijf van 2 nachten. Gebruik de code:10 

15% korting bij een minimaal verblijf van 3 nachten. Gebruik de code:15